Vrijwilligers

We hebben vrijwilligers nodig voor:

  • opbouw start-/finish,
  • uitzetten en controle parcours,
  • inschrijving,
  • routebewijzen langs het parcours,
  • bezetten van de drankposten.

Je/U kunt zich hiervoor aanmelden bij Tom Wolfs (vrijwilligers@3bergenloop.nl). Je/Uw inzet wordt bijzonder op prijs gesteld!

 

Alle vrijwilligers krijgen van de organisatie een lunchpakket.

 

Zonder vrijwilligers geen 3bergenLOOP. Wij zijn ons daar terdege van bewust! Daarom nodigen wij alle vrijwilligers van de 3bergenLOOP uit voor een aangeklede borrel.

Organisatie

De organisatie is in handen van Stichting 3bergenLOOP. De 3bergenLOOP wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van ongeveer 100 vrijwilligers. Alleen voor de tijdregistratie maken we gebruik van betaalde krachten (Racetimer), ook de verkeerregelaars worden betaald.

 

Heeft u na de 3bergenLOOP de smaak te pakken, loopt u graag in groepsverband of wilt u uw tijd verbeteren of juist voor een langere afstand kiezen? De loopgroepen van Sportvereniging Spirit te Driebergen kunnen u helpen uw doel te bereiken. U kunt op drie verschillende tijden hardlopen, elk met een specifiek doel en niveau. De trainingen worden begeleid door gediplomeerde trainers. U kunt vrijblijvend en kosteloos een keer meetrainen.