Deelnemersinformatie

 

De start en finish van de 3bergenLOOP is bij RCN vakantiepark Het Grote Bos. Tijdens de 3bergenLOOP is het restaurant van RCN Het Grote Bos geopend.

 

Inschrijving opent begin februari 2022. Startnummers worden per post toegestuurd.

 

Er is een ruimte aanwezig voor het achter laten van bagage/kleding (niet bewaakt). Er zijn geen kleedkamers en/of douchegelegenheid.

 

Hoewel wij alles in het werk stellen om de veiligheid te garanderen, willen we er op wijzen dat iedereen op eigen risico deelneemt. Zorg er ook zelf voor dat u geen onnodige risico’s neemt door bijvoorbeeld een te grote uitdaging aan te gaan met onvoldoende training of fysieke gesteldheid. Op het parcours zijn een ambulance en meerdere AED’s beschikbaar.

 

Als we door overmacht (weersomstandigheden, gewijzigde coronamaatregelen e.d.) moeten afgelasten kunnen we helaas geen geld terugstorten.

 

Bereikbaarheid

 

Adres:

RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24
3941 ZK Doorn

 

Met de fiets:

We raden je aan om met de fiets te komen als je in de buurt woont.

 

Met de auto:

Er zijn gratis parkeerplaatsen bij RCN Het Grote Bos (beperkt) en bij Bartimeus. Houdt u rekening met ca. 30 minuten looptijd vanaf parkeerterrein Bartimeus. De parkeergelegenheid is beperkt.

 

Openbaar vervoer:

Vanaf NS station Driebergen-Zeist kan gebruik gemaakt worden van bus 56 richting Wijk bij Duurstede. Deze rijdt om het half uur (uitstappen halte Doorn, Het Grote Bos). Vanaf de bushalte is het nog 800 m lopen naar Het Grote Bos.