Evenement

Zaterdag 9 maart 2019 is het zover: de 15e editie van de 3bergenLOOP. Om ook van deze editie weer een succes te maken zijn de voorbereidingen in volle gang.

 

De start en finish van de 3bergenLOOP is RCN vakantiepark Het Grote Bos. Wilt u uitgerust aan de start staan of nog langer van de prachtige Utrechtse Heuvelrug genieten? RCN Het Grote Bos biedt meerdere verhuuropties, zoals een luxe stacaravan of een sfeervolle Finse bungalow. Meer informatie of voor reserveringen vindt u op de website van RCN Het Grote Bos.

 

Prijsuitreiking

De 3bergenLOOP biedt voor iedere deelnemer een sportieve ‘uitdaging op maat’ aan. We vinden het daarom niet passen om daarbij geldprijzen uit te reiken aan ‘winnaars’ omdat iedereen die de loop met plezier beëindigt een winnaar is.

 

Prijzen per categorie

Alle deelnemers aan de Planet Happy Kidsrun krijgen een medaille. De drie snelste meisjes en jongens krijgen per leeftijdscategorie een beker.

 

De drie snelste mannen en vrouwen per afstand krijgen een beker en de snelste man en vrouw per afstand een bos bloemen.

 

Prijsuitreiking

De prijsuitreikingen vinden plaats op het centrale plein van RCN Het Grote Bos. Bij slecht weer zijn de prijsuitreikingen binnen in de Grote Bos Zaal.

 

De prijsuitreiking voor de kidsrun is zo snel mogelijk na de finish van de kidsrun (circa 10:30 uur).

 

De prijsuitreiking van de overige afstanden zal rond 13:00 uur zijn.