Planet Happy Kidsrun

 

Programma

 

Datum: 10 maart 2018
Wat: PlanetHappy kidsrun 4-6 jaar: 750 meter, 7-12 jaar: 1,5 km
Doelgroep: Kinderen van 4 t/m 12 jaar (leeftijd op 10 maart is bepalend)
Inschrijving:

Individueel via internet, of via de school.

Voorinschrijving € 1,75, na-inschrijving € 2,00

Startplaats: RCN “Het Grote Bos”
Startnummer afhalen Grote Boszaal, vanaf 9:00 uur
Warming-up 9.20 uur   in het start-finishgebied
Starttijden: 9:30 uur   kinderen van   4-6 jaar lopen 1 rondje (750m)
9:45 uur   kinderen van   7-9 jaar lopen 2 rondjes (1500m)
10:00 uur kinderen van 10-12 jaar lopen 2 rondjes (1500m)
Prijsuitreiking: Rond 10.30 uur, op het plein bij de Grote Boszaal (1e – 2de – 3de prijs  per leeftijdscategorie voor jongens & meisjes & een medaille voor iedereen).

 

 

Overige informatie kidsrun

 

De PlanetHappy kidsrun is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

Voor degenen die zich individueel inschrijven, kan op 10 maart vanaf 8:45 uur het startbewijs worden opgehaald in de Grote Boszaal. Een aantal scholen schrijven zich collectief in, in dit geval worden de startbewijzen door de schoolcoördinator uitgedeeld en zal er vanuit school informatie gegeven worden over waar de startbewijzen opgehaald kunnen worden. Na-inschrijving op 10 maart is ook mogelijk tot uiterlijk 20 minuten voor de start.

 

De kinderen van 4 tot en met 6 jaar lopen een ronde van 750 meter over een onverhard bospad. De kinderen die onder begeleiding van een volwassene lopen starten achteraan de groep 4-6 jarigen. De kinderen die op de dag van de 3bergenLOOP, 7 jaar en ouder zijn lopen 2 rondes, dus 1,5 km. Als er veel regen gevallen is dan kunnen enkele stukken van het parcours een beetje modderig zijn. Voor het parcours: zie het kaartje onder kidsrun op deze site.

 

Meedoen is leuk en een stukje wandelen onderweg is helemaal niet erg. Voor de jongste deelnemers is het mogelijk dat een vader of moeder meeloopt. Om te voorkomen dat volwassenen in de weg staan voor andere kinderen starten zij achteraan. In het voorste vak starten de kinderen die alleen lopen. Dit jaar stelt speelgoedwinkel Planet Happy ook weer drie prijzen beschikbaar voor de snelste scholen. Dit wordt bepaald door het aantal kinderen binnen de eerste tien door zowel de jongens als meisjes per leeftijdscategorie bij elkaar op te tellen. De drie scholen met het meeste aantal kinderen winnen de prijzen. De prijsuitreiking is zo snel mogelijk na de finish van de laatste run (de 10-12 jarigen) op het plein bij de Grote Boszaal.

 

Route