Evenement

Zaterdag 11 maart 2017 is het zover: de 13e editie van de 3bergenLOOP. Om ook van deze editie weer een succes te maken zijn de voorbereidingen in volle gang. De  limiet van 1500 deelnemers op de 6 km, 12 km en 21,1 km is inmiddels bereikt. Na-inschrijving op 11 maart 2017 is alleen mogelijk voor de kidsrun en de wandelloop. De startbewijzen worden niet toegestuurd maar kunnen op de dag zelf opgehaald worden. We zien u graag aan de start op zaterdag 11 maart!

 

De start en finish van de 3bergenLOOP is RCN vakantiepark Het Grote Bos. Wilt u uitgerust aan de start staan of nog langer van de prachtige Utrechtse Heuvelrug genieten? RCN Het Grote Bos heeft verschillende typen bungalows en biedt 20% korting op een verblijf in het weekend van de 3bergenLOOP. Meer informatie of voor reserveringen vindt u op de website van RCN Het Grote Bos.

Prijsuitreiking

De 3bergenLOOP biedt voor iedere deelnemer een sportieve ‘uitdaging op maat’ aan. We vinden het daarom niet passen om daarbij geldprijzen uit te reiken aan ‘winnaars’ omdat iedereen die de loop met plezier beëindigt een winnaar is.

 

Prijzen per categorie

Alle deelnemers aan de Planet Happy Kidsrun krijgen een medaille. De drie snelste meisjes en jongens krijgen per leeftijdscategorie een beker.

Dit jaar zijn er ook prijzen te winnen voor de drie snelste scholen: een cheque te besteden bij Speelgoedwinkel Planet Happy en een wisselbeker voor eerste school.

De drie snelste mannen en vrouwen per afstand krijgen een beker en de snelste man en vrouw per afstand een bos bloemen.

 

Prijs voor snelste Utrechtse Heuvelrugger 
Sport2000 Van den Berg stelt dit jaar weer een prijs beschikbaar voor de snelste deelnemers (man & vrouw) uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug! Bij de 6 km wint de snelste man en vrouw een paar Asics hardloopschoenen. De snelste man en vrouw op de 12 km en halve marathon winnen een cadeaubon te besteden in de winkel van Sport2000.

 

Prijsuitreiking

De prijsuitreikingen vinden plaats op het centrale plein van RCN Het Grote Bos. Bij slecht weer zijn de prijsuitreikingen binnen in de Grote Bos Zaal.

De prijsuitreiking voor de kidsrun is zo snel mogelijk na de finish van de kidsrun (circa 10:30 uur).

De prijsuitreiking van de overige afstanden is om ongeveer 12:30 uur.